Frumusețe,  Lifestyle,  Maternitate

Lumea noastră de sub soare

Reading Time: 2 minutes

Bun venit! Sunt Cristina, om de litere și mamă a trei fetițe, frumoase ca rupte din soare. Sau dintr-o parte din mine în care erau multă lumină, bucurie și gingășie. 🙂

Am pășit pe drumul maternității acum 7 ani, cu ochii închiși și inima plină, cu multe vise și așteptări. Azi continui singură, pentru că, uneori, nici prea mult nu mai este suficient. Dar e pace și e loc de întins aripile!

Sunt multe povești sub soare, dar ale noastre sunt cele mai frumoase! 🙂 Mai jos suntem noi, așa cum ne-ai surprinde într-o dimineață de vară, pe o pajiște într-o grădină. Gonind după fluturi și râsete, dansând pe muzica glasurilor de copii.

Știi cum e să ai un vis și să crezi că e imposibil sau departe de tine? Așa simțeam și eu despre a avea propriul blog, în care să împărtășesc din lumea noastră. Visam la un colțișor liniștit de internet, unde să se împletească poveștile despre stilul de viață cu acelea despre frumusețe și maternitate, așa cum le văd și le simt eu, trăite și descrise în mod vulnerabil, sensibil, dar autentic.

Sper să reușesc să-ți transmit din optimismul și energia mea! Dacă treci printr-o perioadă grea și simți nevoia să vorbești cu cineva, sunt aici pentru tine și te pot ajuta!

Ține minte, întotdeauna va fi greu, înainte să fie mai bine!

Ești aici și dacă vrei să te relaxezi, să afli sfaturi utile despre maternitate și frumusețe la maturitate, dacă vrei să știi cum să poți supraviețui ca mamă singură în România, păstrându-ți sănătatea mintală, precum și despre multe alte minunății pe care le-am mai aflat și eu și pe care fericită le dau mai departe. Îți mulțumesc că ai ajuns aici și că alegi să rămâi! 🧡

Uite o idee! Te poți înscrie la newsletter, pentru a afla când vor apărea postări noi. Pe curând!

Mami de trei fetițe, scriitoare de conținut, visătoare de visuri mari. 🌸

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *